• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck China

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in China controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit China met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit China en vraag meteen een kredietrapport aan.  U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in China waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over China

China (Volksrepubliek China) bevindt zich in Oost-Azië en is het grootste land qua oppervlakte in Azië. Dit is duidelijk zichtbaar als je ziet hoeveel landen het begrensd: Afghanistan, Bhutan, India, Kazachstan, Kirgizië, Laos, Mongolië, Myanmar, Nepal, Noord-Korea, Pakistan, Rusland, Tadzjikistan en Vietnam.

China werd onder Mao communistisch, maar er vonden in 1978 economische hervormingen wat een spectaculaire economische groei met zich meebracht. Ook al is het land nog in ontwikkeling, duidelijk is dat het zich als een van de grote wereldmachten aan het ontplooien is.

De belangrijkste sector is de landbouw, met een variëteit van producten en China is een van de belangrijkste mineraal producerende landen ter wereld.

China is een van de vroegste centra van beschaving en is in het bezit van een heel rijk geschiedenis. Zoals het feit dat pasta van oorsprong niet uit Italië komt, maar China.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan China nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Wilt u een kredietrapport voor een ander Chinees gebied? Dit kunt u alleen via onze contactformulier bestellen. De prijs is op aanvraag en u ontvangt uw kredietrapport binnen twee werkdagen. Om welke gebieden gaat het? Hongkong en Macau.

Mariska de Jager
Mariska de Jager

Meer weten over je bestelling? Ik help je graag verder.