Arabic Chinese (Simplified) Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  • Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Betaalmogelijkheden

Vragen over je betaling?

Contact opnemen

Wij bieden onze zakelijke en particuliere klanten de mogelijkheid om een bestelling op rekening te plaatsen / achteraf te betalen middels een factuur van Billink. Wanneer u kiest voor de betaaloptie ‘Op rekening’, zal Billink uw gegevens online en realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien u niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heeft u direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In geval u wel bent toegelaten zal uw bestellen worden geaccepteerd. U ontvangt vanuit Billink per email een factuur. U dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

Zie voor meer informatie ook punt 8 van de algemene voorwaarden.


Voor bedrijven die online een account hebben aangemaakt (kan heel eenvoudig, rechtsboven op de website) is het mogelijk om kredietrapport tegoed online te kopen. U heeft dan de keuze mogelijkheid om de betaling van uw kredietrapport tegoed achteraf te voldoen middels een factuur.

Bij aankoop van een tegoed krijgt u ook nog extra korting.

Lees hier meer informatie over: Kredietrapport tegoed of maak een account aan.


U rekent de aankoop meteen af en betaalt veilig in uw vertrouwde internetbetaalomgeving.


Wij bieden onze zakelijke en particuliere klanten de mogelijkheid om een bestelling op rekening te plaatsen / achteraf te betalen middels een factuur van Kredietrapportaanvragen. Wilt u gebruik maken van deze optie dan vindt u op het Dashboard van uw Account een formulier om deze optie aan te vragen. Wij controleren dan uw kredietwaardigheid. Bij akkoord stellen wij handmatig in dat u bij ons op rekening kunt betalen.


U rekent de aankoop meteen af en betaalt veilig in uw vertrouwde internet betaalomgeving.


U kunt betalen met een MasterCard en Visa. U kunt uw creditcardgegevens via een beveiligde SSL-server invoeren. Als de creditcardmaatschappij de betaling heeft goedgekeurd, versturen wij uw bestelling.

Gerrit Schorrel

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.