Betaalmogelijkheden

Nederlands persoon waarvan u een Personen kredietrapporten wenst te ontvangen (alleen aanvraagbaar door bedrijven)
U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed

Personen kredietrapportx

Personen kredietrapport (NL)€ 2,95

Powered by EDR

De kredietwaardigheid van een persoon (consumenten) is moeilijk van het gezicht af te lezen. Iemand kan veel schulden hebben en toch in een dure auto rijden. Om voor u toch een indicatie van kredietwaardigheid te krijgen, werken wij hierin samen met EDR.

Personen kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

Zijn de belangen groot? Gaat u zaken doen met een persoon waar u meer informatie over wilt hebben? Neemt u een nieuwe medewerker in dienst en wilt u zoveel mogelijk informatie over uw medewerker vergaren? Maak dan gebruik van onze Internet recherche onderzoek kredietrapport voor personen. Een recherche bureau gaat voor u de betreffende persoon na en presenteert dit overzichtelijk voor u in een kredietrapport. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren.

Belangrijk!

Geef indien beschikbaar aanvullende informatie zodat wij een rapport kunnen verstrekken van de juiste persoon.

Bekijk al de tarieven

1
2

Aanvullende informatie ter identificatie van de juiste persoon.

  2
  3
   Bedrijf waarvan u een kredietcheck wenst te ontvangen
   U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed
   1
   2
   3
   OF
   Meer zoekopties
   4

   Maak keuze uit rapportenx

   Basis kredietrapport (NL)€ 6,95

   Powered by Creditsafe

   Door middel van dit Kredietrapport krijgt u inzicht in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Het kredietrapport is vooral gericht op de financiële gesteldheid van een onderneming. (Aanbevolen voor orders tot € 1.000,-)

   Uitgebreid kredietrapport (NL)Meest gekozen€ 14,95

   Powered by Graydon

   Dit is het meest nauwkeurige kredietrapport van Nederland. Het geeft uitgebreide informatie over de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Meer dan 12.500 bronnen geraadpleegd. (Aanbevolen voor orders van € 1.000,- tot € 10.000,-)

   Uitgebreid kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

   Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

   Zijn de belangen heel groot? Maak dan gebruik van onze Internet onderzoek kredietrapport. Het bestaat uit kredietinformatie van ons meest uitgebreide kredietrapport (Graydon) gecombineerd met diepgaandere informatie handmatig verzorgt door rechercheurs. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren. (Aanbevolen voor orders boven de € 10.000)

   Bekijk al de tarieven

    Op rekening / Achteraf betalen

    Wij bieden onze zakelijke en particuliere klanten de mogelijkheid om een bestelling op rekening te plaatsen / achteraf te betalen. Wanneer u kiest voor de betaaloptie ‘Op rekening’, zal Billink uw gegevens online en realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien u niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heeft u direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In geval u wel bent toegelaten zal uw bestellen worden geaccepteerd. U ontvangt vanuit Billink per email een factuur. U dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

    Zie voor meer informatie ook punt 8 van de algemene voorwaarden.

    Achteraf betalen met een kredietrapport tegoed

    Voor bedrijven die online een account hebben aangemaakt (kan heel eenvoudig, rechtsboven op de website) is het mogelijk om kredietrapport tegoed online te kopen. U heeft dan de keuze mogelijkheid om de betaling van uw kredietrapport tegoed achteraf te voldoen middels een factuur.

    Bij aankoop van een tegoed krijgt u ook nog extra korting.

    Lees hier meer informatie over: Kredietrapport tegoed of maak een account aan.

    iDEAL

    U rekent de aankoop meteen af en betaalt veilig in uw vertrouwde internetbetaalomgeving.

    Creditcard

    U kunt betalen met een MasterCard en Visa. U kunt uw creditcardgegevens via een beveiligde SSL-server invoeren. Als de creditcardmaatschappij de betaling heeft goedgekeurd, versturen wij uw bestelling.

    PayPal

    U kunt betalen met uw Paypal account/rekening.