Betaalmogelijkheden

Op rekening / Achteraf betalen via Kredietraportaanvragen

Wij bieden onze zakelijke en particuliere klanten de mogelijkheid om een bestelling op rekening te plaatsen / achteraf te betalen middels een factuur van Kredietrapportaanvragen. Wilt u gebruik maken van deze optie dan vindt u op het Dashboard van uw Account een formulier om deze optie aan te vragen. Wij controleren dan uw kredietwaardigheid. Bij akkoord stellen wij handmatig in dat u bij ons op rekening kunt betalen.

Op rekening / Achteraf betalen via Billink

Wij bieden onze zakelijke en particuliere klanten de mogelijkheid om een bestelling op rekening te plaatsen / achteraf te betalen middels een factuur van Billink. Wanneer u kiest voor de betaaloptie ‘Op rekening’, zal Billink uw gegevens online en realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien u niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heeft u direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In geval u wel bent toegelaten zal uw bestellen worden geaccepteerd. U ontvangt vanuit Billink per email een factuur. U dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

Zie voor meer informatie ook punt 8 van de algemene voorwaarden.

Achteraf betalen met een kredietrapport tegoed

Voor bedrijven die online een account hebben aangemaakt (kan heel eenvoudig, rechtsboven op de website) is het mogelijk om kredietrapport tegoed online te kopen. U heeft dan de keuze mogelijkheid om de betaling van uw kredietrapport tegoed achteraf te voldoen middels een factuur.

Bij aankoop van een tegoed krijgt u ook nog extra korting.

Lees hier meer informatie over: Kredietrapport tegoed of maak een account aan.

iDEAL

U rekent de aankoop meteen af en betaalt veilig in uw vertrouwde internetbetaalomgeving.

Creditcard

U kunt betalen met een MasterCard en Visa. U kunt uw creditcardgegevens via een beveiligde SSL-server invoeren. Als de creditcardmaatschappij de betaling heeft goedgekeurd, versturen wij uw bestelling.

PayPal

U kunt betalen met uw Paypal account/rekening.