Onze kredietrapporten

Kredietrapport bedrijven Nederland, Creditsafe€ 4,95

Dit kredietrapport vertrekt door Creditsafe Nederland is onze voordeligste kredietrapport. Het is een volledig kredietrapport waarmee u een inzicht krijgt in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Zo kunt u zien tot welk bedrag in euro’s (€) het verantwoordelijk wordt geacht om zaken met dit bedrijf te doen. Het kredietrapport is vooral gericht op de financiële gesteldheid van het bedrijf. Verder omvat dit kredietrapport een Creditscore en een Kredietlimiet. (Aanbevolen voor orders tot € 1.000,-)
Meer informatie over het kredietrapport bedrijven Nederland, Creditsafe

Kredietrapport bedrijven Nederland, Kredietrapportaanvragen.nl€ 14,95

Dit kredietrapport verstrekt door ons zelf: Kredietrapportaanvragen.nl is buiten ons recherche kredietrapport het allerbeste kredietrapport van Nederland. Ons kredietrapport geeft een zeer nauwkeurig beeld van de kredietwaardigheid en de structuur van het bedrijf, zusterbedrijven, gedeponeerde balans, winst- en verliesrekeningen van de afgelopen vijf jaar, bestuurders die een bevoegdheid hebben en de bedrijfsmatige verbintenis met andere bedrijven.

Dit kan door samenwerking met partijen als: Dun and Bradstreet (D&B) en EDR. (Aanbevolen voor orders tot € 25.000,-)
Meer informatie over het kredietrapport bedrijven Nederland, Kredietrapportaanvragen.nl

Kredietrapport bedrijven buitenland, Creditsafe€ 19,95 – € 49,95

Dit buitenlandskredietrapport vertrekt door Creditsafe Nederland is onze voordeligste buitenlandskredietrapport. Het is een volledig kredietrapport waarmee u een inzicht krijgt in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf in het buitenland. Zo kunt u zien tot welk bedrag in euro’s (€) het verantwoordelijk wordt geacht om zaken met dit bedrijf te doen. Het kredietrapport is vooral gericht op de financiële gesteldheid van het bedrijf. Verder omvat dit kredietrapport een Creditscore en een Kredietlimiet. (Aanbevolen voor orders tot € 1.000,-)
Meer informatie over het kredietrapport bedrijven buitenland, Creditsafe

Rechercherapport bedrijven, kredietrapport + digitale opsporing€ 179,95

Dit internet onderzoek kredietrapport verkopen wij voor de klanten waar de belangen groot zijn. Het rapport wordt handmatig gemaakt door professionele rechercheurs en vakkundige ICT’ers. Het bestaat uit uitgebreide kredietinformatie van ons meest uitgebreide kredietrapport gecombineerd met diepgaandere informatie over uw klant. Deze rechercheurs zullen alles tot op de bodem uitzoeken. Omdat deze onderzoeken op aanvraag worden gedaan duurt het maximaal 48 uren totdat u het internet onderzoek kredietrapport ontvangt in uw mailbox. (Aanbevolen voor orders boven de € 10.000)

Let op! Levering van rechercherapport bedrijven, kredietrapport + digitale opsporing duurt maximaal 48 uren.

Meer informatie over het rechercherapport bedrijven, kredietrapport + digitale opsporing

Kredietrapport personen Nederland, EDR€ 2,95

De kredietwaardigheid van een persoon (consumenten) is moeilijk van het gezicht af te lezen. Iemand kan veel schulden hebben en toch in een dure auto rijden. Om voor u toch een indicatie van kredietwaardigheid te krijgen, werken wij hierin samen met EDR consumenten toetsing.
Het Personen kredietrapport van EDR is voor u de oplossing die tijdens het acceptatieproces kan worden ingezet om actief kredietrisico’s bij uw klanten te reduceren. Met een minimale input krijgt u direct een indruk over het betalingsgedrag van uw potentiële klant (consument). Wij leveren via de koppeling met EDR u in enkele seconden de zekerheid om een zakelijke relatie aan te gaan of andere maatregelen te nemen om uw kredietrisico te managen.
Meer informatie over het kredietrapport personen Nederland, EDR

Rechercherapport personen, kredietrapport + digitale opsporing€ 179,95

Betrouwbaarheid van een persoon is helaas niet zomaar van een gezicht af te lezen. En soms zijn de belangen / risico’s zo groot dat u daarom meer van een persoon wilt weten om te bepalen of u een persoon zou kunnen vertrouwen / persoon kredietwaardig is. Wij werken hierin samen met Digitale Opsporing, dit is een erkend recherche bureau. Zij gaan handmatig alle vindbare informatie van de betreffende persoon verzamelen. Hiervoor hebben ze speciale tools ontwikkeld. Echter dan nog zijn ze 4 uren bezig alles te verzamelen.

Let op! Levering van rechercherapport personen, kredietrapport + digitale opsporing duurt maximaal 48 uren.

Meer informatie over het rechercherapport personen, kredietrapport + digitale opsporing

KvK-uittreksel, Kamer van koophandel€ 2,35

Een kvk uittrekstel is een overzicht van geregistreerde gegevens van een bedrijf, zoals naam, adres, oprichtingsdatum en in de meeste gevallen functionarissen.

Daarnaast vindt u informatie over de rechtspersoon, onderneming en vestiging(en) en geeft het duidelijkheid of de inschrijving geen ongewenste postreclame of verkoop aan de deur wil.
Meer informatie over het KvK-uittreksel, Kamer van koophandel

Bekijk al de tarieven