Kredietrapport tegoed

Nederlands persoon waarvan u een Personen kredietrapporten wenst te ontvangen (alleen aanvraagbaar door bedrijven)
U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed

Personen kredietrapportx

Personen kredietrapport (NL)€ 2,95

Powered by EDR

De kredietwaardigheid van een persoon (consumenten) is moeilijk van het gezicht af te lezen. Iemand kan veel schulden hebben en toch in een dure auto rijden. Om voor u toch een indicatie van kredietwaardigheid te krijgen, werken wij hierin samen met EDR.

Personen kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

Zijn de belangen groot? Gaat u zaken doen met een persoon waar u meer informatie over wilt hebben? Neemt u een nieuwe medewerker in dienst en wilt u zoveel mogelijk informatie over uw medewerker vergaren? Maak dan gebruik van onze Internet recherche onderzoek kredietrapport voor personen. Een recherche bureau gaat voor u de betreffende persoon na en presenteert dit overzichtelijk voor u in een kredietrapport. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren.

Belangrijk!

Geef indien beschikbaar aanvullende informatie zodat wij een rapport kunnen verstrekken van de juiste persoon.

Bekijk al de tarieven

1
2

Aanvullende informatie ter identificatie van de juiste persoon.

  2
  3
   Bedrijf waarvan u een kredietcheck wenst te ontvangen
   U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed
   1
   2
   3
   OF
   Meer zoekopties
   4

   Maak keuze uit rapportenx

   Basis kredietrapport (NL)€ 6,95

   Powered by Creditsafe

   Door middel van dit Kredietrapport krijgt u inzicht in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Het kredietrapport is vooral gericht op de financiële gesteldheid van een onderneming. (Aanbevolen voor orders tot € 1.000,-)

   Uitgebreid kredietrapport (NL)Meest gekozen€ 14,95

   Powered by Graydon

   Dit is het meest nauwkeurige kredietrapport van Nederland. Het geeft uitgebreide informatie over de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Meer dan 12.500 bronnen geraadpleegd. (Aanbevolen voor orders van € 1.000,- tot € 10.000,-)

   Uitgebreid kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

   Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

   Zijn de belangen heel groot? Maak dan gebruik van onze Internet onderzoek kredietrapport. Het bestaat uit kredietinformatie van ons meest uitgebreide kredietrapport (Graydon) gecombineerd met diepgaandere informatie handmatig verzorgt door rechercheurs. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren. (Aanbevolen voor orders boven de € 10.000)

   Bekijk al de tarieven

    Per stuk een kredietrapport bestellen heeft grote voordelen ten opzichte van een abonnement. U betaalt nooit teveel en u hoeft de einddatum van uw abonnement niet in de gaten te houden. Nadeel is dat u bij meerdere bestellingen ook meerdere facturen van ons ontvangt. Om toch de voordelen van bestellen per stuk te hebben zonder het nadeel dat u meerdere facturen van ons ontvangt, hebben we het voor u mogelijkheid gemaakt om een Kredietrapport tegoed in uw account te bestellen.

    U kunt dit tegoed bestellen en afrekenen (ook achteraf per factuur), vanuit uw eigen account. Heeft u eenmaal een tegoed, dan bestelt u middels 1 druk op de knop een kredietrapport en hoeft u niet meer af te rekenen. Wel zo snel.

    Maakt u geen gebruik meer van Kredietrapportaanvragen en heeft u nog Kredietrapport tegoed over. Neem dan contact met ons op en wij storten het overgebleven Kredietrapport tegoed terug op uw bankrekening.

    Voordelen Kredietrapport tegoed:
    – Geen aparte factuur en betaling bij iedere bestelling.
    – Duidelijk overzicht van uw tegoed.
    – Tegoed is onbeperkt houdbaar.
    – Extra korting.

    Ga ook bestellen met een Kredietrapport tegoed en login of maak eenvoudig een account aan.