Over ons

Over kredietrapportaanvragen.nl

Kredietrapportaanvragen.nl is gevestigd in Groningen en verstrekt elke dag honderden kredietrapporten online, per stuk, direct in uw account en e-mailbox. Wij kopen kredietrapporten in het heel groot in waardoor we ze u voor een zeer lage prijs slechts 4,95 per stuk kunnen aanbieden. Wij kunnen dit mogelijk maken door samenwerking met een aantal kredietinformatie bedrijven. Deze kredietinformatie bedrijven brengen elk bedrijf wereldwijd in kaart. Ze verzamelen hiervoor jaarlijks miljoenen KvK gegevens, jaarrekeningen, betalingservaringen van bedrijven om het betalingsgedrag te kunnen analyseren. Elke dag worden duizenden actuele betalingservaringen aan de database toegevoegd.

Op het moment dat u een kredietrapport op Kredietrapportaanvragen besteld halen wij aan de achterkant het betreffende kredietrapport voor u op bij onze leveranciers. Wij maken het kredietrapport dan ook niet zelf, 1 op 1 zetten we het betreffende kredietrapport naar u door. Hierdoor ontvangt u altijd een betrouwbaar en actueel kredietrapport. Uiteraard werken wij enkel met betrouwbare kredietinformatie bedrijven.

Wij willen het beste voor de klant en denken met u mee. Dit is de reden dat wij werken met tegoeden en dat wij kredietrapporten los aanbieden voor de voordeligste prijs. Op deze manier zit u als klant niet aan ons vast door middel van een abonnement en bent u niet aan voorwaarden gebonden. Dit is zowel ideaal voor bedrijven die veel kredietrapport opvragen als voor bedrijven die zo nu en dan een kredietrapport nodig hebben. U ontvangt via deze website direct een kwaliteitsrapport in uw e-mailbox vanaf slechts €4,95 per kredietrapport. Op deze manier is het voor alle bedrijven haalbaar geworden om hun zakenrelaties eerst goed te leren kennen voordat ze zaken gaan doen!

Bij vragen of opmerkingen over onze kredietrapport dienstverlening horen wij het uiteraard graag.