Over ons

Over kredietrapportaanvragen.nl

Kredietrapportaanvragen.nl is als kredietrapport webshop onderdeel van Samrate B.V. en verstrekt 24/7 kredietinformatie van bedrijven en personen. Het gaat om honderden kredietrapporten per dag online, per stuk, direct in uw account en e-mailbox. Wij kopen kredietrapporten in het groot in waardoor we ze u voor een zeer lage prijs, slechts 6,95 per stuk, kunnen aanbieden.

Samrate heeft als missie: Elke rechtmatige factuur binnen 30 dagen betaald.

Kredietrapportaanvragen.nl helpt aan deze missie mee doordat elk bedrijfskredietrapport besteld via onze kredietrapport webshop wordt gepubliceerd op Samrate. Benieuwd? Bekijk alle gepubliceerde kredietrapporten op: www.samrate.com.

Help ook mee om onze missie te realiseren door uw kredietrapporten op Kredietrapportaanvragen.nl te bestellen. Door uw bestelling helpt u andere bedrijven aan informatie zodat zij betere keuzes kunnen maken.

Wist u overigens dat slechts 40.000 bedrijven in Nederland kredietinformatie inkopen? Alle andere bedrijven laten hun beslissing enkel en alleen afhangen van wat ze op Google kunnen vinden. Dit zorgt ervoor dat fraudeurs nog steeds eenvoudig hun gang kunnen gaan.

Samenwerking

Wij kunnen dit mogelijk maken door samenwerking met een aantal kredietinformatie bedrijven. Deze kredietinformatie bedrijven brengen elk bedrijf wereldwijd in kaart. Ze verzamelen hiervoor jaarlijks miljoenen KvK gegevens, jaarrekeningen, betalingservaringen van bedrijven om het betalingsgedrag te kunnen analyseren. Elke dag worden duizenden actuele betalingservaringen aan de database toegevoegd.

Altijd actueel

Op het moment dat u een kredietrapport op Kredietrapportaanvragen.nl bestelt halen wij aan de achterkant het betreffende kredietrapport voor u op bij onze leveranciers. Wij maken het kredietrapport dan ook niet zelf, 1 op 1 sturen we het betreffende kredietrapport naar u door. Hierdoor ontvangt u altijd een betrouwbaar en actueel kredietrapport. Uiteraard werken wij enkel met betrouwbare kredietinformatie bedrijven.

Meedenken

Wij willen het beste voor u als klant en denken graag met u mee. Dit is de reden dat wij werken met tegoeden en dat wij kredietrapporten los aanbieden voor de voordeligste prijs. Op deze manier zit u als klant niet aan ons vast door middel van een abonnement en bent u niet aan voorwaarden gebonden. Dit is zowel ideaal voor bedrijven die veel kredietrapport opvragen als voor bedrijven die zo nu en dan een kredietrapport nodig hebben. U ontvangt via deze website direct een kwaliteitsrapport in uw e-mailbox vanaf slechts €6,95 per kredietrapport.

Op deze manier is voor alle bedrijven kredietinformatie beschikbaar geworden. Zodat u uw zakenrelaties eerst goed leert kennen voordat u zaken met ze gaat doen!

Bij vragen of opmerkingen over onze kredietrapport dienstverlening horen wij het uiteraard graag.