• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Italië

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid Italiaans bedrijf controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van Italiaanse bedrijven met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Italië en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het Italiaanse bedrijf waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Italië

Italië is met de vijfde economie van de G8 een van de rijkste landen in de wereld. Als het gaat om het BNP, behoort het land tot de zevende economie. Ondanks de vele industrie heeft Italië een relatief hoge werkloosheid. De industrie is voornamelijk in het noorden geconcentreerd en het zijn de kleine en middelgrote ondernemingen die de Italiaanse economie draaiende houden. Italië is onder andere bekend om de automerken Ferrari, Fiat en Alfa-Romeo. Ook heeft het land te maken met de invloed van maffia. Deze maffia zijn veel aanwezig in het zuiden van het land. Dit kan in verband gebracht worden met de economische problemen in het zuiden van Italië ten opzichte van het noorden.

Binnen het Italiaans grensgebied bevinden zich twee twee andere staten: San Marino en Vaticaanstad. Verder grenst het met Frankrijk.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Italië nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Mariska de Jager
Mariska de Jager

Meer weten over je bestelling? Ik help je graag verder.