Kredietcheck Italië

Kredietrapport bedrijven buitenland, Creditsafe

Dit buitenlandskredietrapport vertrekt door Creditsafe Nederland is onze voordeligste buitenlandskredietrapport. Het is een volledig kredietrapport waarmee u een inzicht krijgt in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf in het buitenland. Zo kunt u zien tot welk bedrag in...

24,95

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) vertrekt door: Kredietrapportaanvragen.nl is buiten ons recherche kredietrapport het aller beste kredietrapport om buitenlandse bedrijven te checken. Ons kredietrapport geeft een zeer nauwkeurig beeld van de kredietwaardigheid en de structuur van het bedrijf, zusterbedrijven, gedeponeerde balans,...

39,00

Kredietwaardigheid Italiaans bedrijf controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van Italiaanse bedrijven met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Italië en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 39,00 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het Italiaanse bedrijf waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Italië

Italië is met de vijfde economie van de G8 een van de rijkste landen in de wereld. Als het gaat om het BNP, behoort het land tot de zevende economie. Ondanks de vele industrie heeft Italië een relatief hoge werkloosheid. De industrie is voornamelijk in het noorden geconcentreerd en het zijn de kleine en middelgrote ondernemingen die de Italiaanse economie draaiende houden. Italië is onder andere bekend om de automerken Ferrari, Fiat en Alfa-Romeo. Ook heeft het land te maken met de invloed van maffia. Deze maffia zijn veel aanwezig in het zuiden van het land. Dit kan in verband gebracht worden met de economische problemen in het zuiden van Italië ten opzichte van het noorden.

Binnen het Italiaans grensgebied bevinden zich twee twee andere staten: San Marino en Vaticaanstad. Verder grenst het met Frankrijk.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Italië nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.