• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Vaticaanstad

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Vaticaanstad controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Vaticaanstad met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Vaticaanstad en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Vaticaanstad waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Vaticaanstad

Vaticaanstad (Staat Vaticaanstad) is de kleinste onafhankelijke staat ter wereld. Het bevindt zich binnen Rome, het hoofdstad van Italië en is niet eens een halve vierkante kilometer. Het staat sinds 1984 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Vaticaanstad wordt volkenrechtelijk vertegenwoordigd door de Heilige Stoel en huisvest de hoofdzetel van de Rooms-Katholieke Kerk met als staatshoofd de paus. Deze dwergstaatje ontstond in 1921 en heeft ook extraterritoriale bezittingen binnen Italië.

De inkomsten van Vaticaanstad bestaan voornamelijk uit giften.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Vaticaanstad nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Loes Bos
Loes Bos

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?