• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Afghanistan

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Afghanistan controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Afghanistan met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Afghanistan en vraag meteen een kredietrapport aan. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Afghanistan waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Afghanistan

Afghanistan (Islamitische Republiek Afghanistan) is gelegen in Centraal-Azië en heeft een bevolking van ongeveer 31 miljoen mensen. Het land wordt begrensd door Pakistan in het zuiden en oosten, Iran in het westen, Turkmenistan, Oezbekistan en Tadzjikistan in het noorden en China in het verre noordoosten.
Afghanistan is een arm land en het Afghaanse oorlog (2001-heden) heeft hierbij niet geholpen; wederopbouw verloopt vrij stroef. De economie heeft het zwaar te verduren gehad tijdens de oorlog tegen de Taliban. Hierdoor wordt het BNP per hoofd ingeschat op slechts $649 per jaar.

Als het om economische activiteit gaat, is het merendeel ervan akkerbouw en veeteelt.

Een van de weinige gebieden waarop de Afghaanse economie wel succesvol is, is de illegale productie en export van opium. Het land is ’s werelds grootste opium producent, nog voor  het beruchte opiumgebied van de in Zuidoost-Azië gelegen Gouden Driehoek.

Afghanistan is de leverancier van hoogste kwaliteit lapis lazuli, een blauwe edelsteen.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Afghanistan nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Henk van Vliet
Henk van Vliet

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?