• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Myanmar

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Myanmar controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Myanmar met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Myanmar en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Myanmar waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Myanmar

Myanmar (Republiek Unie van Myanmar), vroeger Birma genoemd, bevindt zich in Zuidoost-Azië. Het grenst aan Bangladesh, India, China, Laos en Thailand.

Het land behoort tot de armste ter wereld, met meer dan 10% van de bevolking zonder geld om aan dagelijks voedsel te komen. Landbouw zorgt voor werk en levensonderhoud voor meer dan de helft van de bevolking. Het land heeft veel natuurlijke grondstoffen maar door gebrek aan kapitaal worden deze bijna niet geëxploiteerd.

Aung San Suu Kyi, een Myanmarese politica, was in 1991 winnares van de Nobelprijs voor de Vrede.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Myanmar nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Mariska de Jager
Mariska de Jager

Meer weten over je bestelling? Ik help je graag verder.