• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Rusland

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Rusland controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Rusland met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Rusland en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Rusland waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Rusland

Rusland (Russische Federatie) is een land dat geografisch gezien gedeeltelijk in Europa en gedeeltelijk in Azië is gelegen. Cultureel gezien is het Europees omdat de belangrijkste delen (waaronder de hoofdstad) in het Europese deel liggen en meer dan 2/3 van de bevolking hier woont. Moskou is de grootste stad, de hoofdstad en het economisch hart van Rusland.

Rusland is –qua oppervlakte- het grootste land ter wereld, bijna tweemaal zo groot als het daaropvolgende land, Canada. Dat is niet het geval qua inwonertal, dan is het het negende.

Rusland deelt zijn grenzen met een groot aantal landen. Hier heb je ze op een rijtje: Noorwegen, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Wit-Rusland, Oekraïne, Georgië, Azerbeidzjan, Kazachstan, China, Mongolië en Noord-Korea. Verder is het door een smalle zeestraat gescheiden van de Verenigde Staten en Japan.

In diplomatieke zaken wordt Rusland gezien als de opvolgerstaat van de Sovjet-Unie.

In 1991 viel het communistisch regime van het USSR en was de regering gedwongen om kapitalistisch bezig te gaan. Ook kwam een privatiseringsprogramma op gang zodat de bedrijven niet meer exclusief in handen van et overheid zouden zijn. Dit bracht veel corruptie met zich mee.

De belangrijkste producten voor Rusland zijn aardolie en aardgas, zeker het export ervan.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Rusland nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Jan de Vries
Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.