Kredietcheck Oekraïne

Kredietrapport bedrijven buitenland, Creditsafe

Dit buitenlandskredietrapport vertrekt door Creditsafe Nederland is onze voordeligste buitenlandskredietrapport. Het is een volledig kredietrapport waarmee u een inzicht krijgt in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf in het buitenland. Zo kunt u zien tot welk bedrag in...

19,9549,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Oekraïne controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Oekraïne met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Oekraïne en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 34,95 euro (tarieven) een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Oekraïne waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Oekraïne

Kredietcheck Oekraïne nodig? Dit land heeft veel last gehad van de economische crisis, want de economie kromp in 2009 met maar liefst 15%. Oekraïne is er deels weer boven op gekomen. De diensten-, de industrie- en de landbouwsector zijn de belangrijkste sectoren van het land. 30% van de export gaat naar Rusland, dat daarmee de belangrijkste handelspartner is van het land. Door de gassubsidie laat de overheidsbegroting al jaren een tekort zien. De staatsschuld is relatief laag en ligt met 35% van het BNP onder het Europese gemiddelde. Het land heeft echter veel te maken met corruptie en staat met de 144e plaats hoog in de correctie-index. Dit houdt in dat het land erg corrupt is.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Oekraïne nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Vraag hieronder uw kredietrapport aan. Het kredietrapport over uw zakenpartner uit Oekraïne ontvangt u 24 uur per dag binnen 5 minuten na bestelling in uw mailbox.