• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Canada

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Canada controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Canada met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Canada en vraag meteen een kredietrapport aan. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Canada waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Canada

Canada is een land in het noorden van Noord-Amerika. Het wordt door de Verenigde Staten begrensd en door de Atlantische Oceaan.

Het is de tweede grootste land ter wereld, na Rusland. Het is een tweetalig land waar zowel Engels als Frans een officiële status hebben.

Canada is een federale staat met een parlementaire constitutionele monarchie gezien het een commonwealth realm is. In november 2006 is er een resolutie aangenomen waarin de inwoners van de Franstalige regio Quebec worden erkend als natie binnen een verenigd Canada.

De belangrijkste sector is de dienstensector, gevolgd door landbouw. Bosbouw, mijnbouw en visserij zijn ook belangrijke bronnen van inkomsten. Voor de handelsbetrekkingen van Canada is de VS van essentieel belang.

De grensovergang tussen Windsor, Ontario en Detroit, Michigan is de drukste internationale grensovergang in de wereld en ongeveer een kwart van de Canadese handel loopt via deze grens.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Canada nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Loes Bos
Loes Bos

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?