• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Noord-Korea

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Noord-Korea controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Noord-Korea met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Noord-Korea en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Noord-Korea waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Noord-Korea

Noord-Korea (Democratische Volksrepubliek Korea) is een land in Oost-Azië dat grenst aan de landen China, Rusland en Zuid-Korea. Het land is in 1948 ontstaan door een splitsing van Korea in een noordelijk en zuidelijk gedeelte. De Koreaanse oorlog eindigde in juli 1953 niet in vrede, maar in een wapenstilstand die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Noord-Korea wordt geregeerd door een dictatoriaal bestuur. Het land wordt officieel bestuurd door Eeuwig President van de Republiek Kim Il-sung; het land is hiermee het enige land met een overleden staatshoofd in functie. De belangrijkste en machtigste levende persoon van het land is momenteel Kim Jong-un.

Noord-Korea is een gesloten land, en heeft een bijzonder slechte naam op het gebied van mensenrechten, mede door het aanwezigheid van concentratiekampen.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Noord-Korea nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Jan de Vries
Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.