• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Zuid-Korea

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Zuid-Korea controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Zuid-Korea met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Zuid-Korea en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Zuid-Korea waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Zuid-Korea

Zuid-Korea (Republiek Korea) is een land in het noordoostelijke deel van het Aziatische continent en is een schiereiland. Het bestaat sinds 1945. Zuid-Korea grenst aan de gedemilitariseerde zone met Noord-Korea. Het heeft ongeveer 3000 eilanden die vooral voor de zuidelijke en westelijke kust liggen. Het dichtstbijzijnde buurtland via zee is Japan.

Zuid-Korea is een belangrijke producent van telecommunicatie- en geluidsapparatuur en auto’s.

In de jaren zestig van de 20e eeuw begon Zuid-Korea aan een economische opmars met behulp van de VS. Het land veranderde binnen veertig jaar van een agrarische samenleving, die verwoest was door een burgeroorlog, in een geïndustrialiseerde samenleving.

Sinds een aantal jaren is de Korean wave bezig, dat is het export en promotie van Zuid-Korea’s cultuur middels K-pop, K-drama’s en K-movies.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Zuid-Korea nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Mariska de Jager
Mariska de Jager

Meer weten over je bestelling? Ik help je graag verder.