• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Macau (CN)

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Macau controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Macau met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Macau en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Macau waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Macau

Macau (Speciale Administratieve Regio Macau van de Volksrepubliek China) is een speciale administratieve regio van de Volksrepubliek China, net als Hongkong. Het ligt 70 kilometer ten zuidwesten van Hongkong en grenst aan China.

Macau is het dichtstbevolkte van alle landen en afhankelijke territoria ter wereld. Kantonees is, net zoals in Hongkong, de voertaal in plaats van Mandarijn als het gaat om Chinees.

Het was voor een lange tijd een Spaanse kolonie. Onder het principe van “één land, twee systemen” heeft Macau een zelfbestuur, behalve in defensie en buitenlandse zaken.

Economisch gezien is toerisme heel belangrijk met grote casino’s die als trekpleisters dienen.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Macau nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Jan de Vries
Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.