• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Turkije

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Turkije controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Turkije  met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Turkije en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Turkije waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Turkije

Turkije  (Republiek Turkije) is een parlementaire republiek gelegen in Zuidwest-Azië en Zuidoost-Europa, oftewel het Midden-Oosten. Het land grenst aan Bulgarije, Griekenland, Georgië, Armenië, Azerbeidzjan, Iran, Irak en Syrië.  De hoofdstad en regeringszetel van het land is Ankara.

Als staat ligt Turkije, geografisch gezien, voor het overgrote deel in Azië (Midden-Oosten). Ook de hoofdstad Ankara ligt in het Aziatische gedeelte van het land. Een kleine hoeveelheid land ligt reëel in Europa, maar 3%.

Het land wordt om politieke en geschiedkundige redenen soms tot Europa gerekend. Vanwege culturele en religieuze redenen wordt het vaak tot het Midden-Oosten (Azië) gerekend.

Turkije is lid van de G20, een groep die de 20 belangrijkste economieën van de wereld bij elkaar brengt. Het is ook een lid van de Raad van Europa en sinds 2005 onderhandelen Turkije en de Europese Unie over toetreding van Turkije tot de EU.

Turkije is het land met de snelst groeiende economie van heel Europa. De economische groei werd in de afgelopen jaren vooral gedreven door de particuliere vraag en de sterk stijgende export. Ook telt dat een aantal hedendaagse eigenschappen van Turkije heel gunstig zijn: het opleidingsniveau van een jonge bevolking en een centrale positie ten opzichte van Europa, Azië en het Midden-Oosten.

Turkije is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen wereldwijd. Door het mediterrane klimaat zijn vooral de badplaatsen langs de kust populair, de zogeheten Turkse Rivièra.

Daarnaast kent Turkije een rijke geschiedenis van vele verschillende culturen en tijdperken. De meeste Turkse steden hebben een geschiedenis die bijna altijd teruggaat tot voor de Turkse periode en waarvan vaak nog resten te vinden zijn. Istanboel (vroeger Constantinopel), het grootste stad van het land, is daar een goede voorbeeld van.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Turkije nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Mariska de Jager
Mariska de Jager

Meer weten over je bestelling? Ik help je graag verder.