• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Griekenland

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Griekenland controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Griekenland met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Griekenland en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Griekenland waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Griekenland

Griekenland (Helleense Republiek) is een land in Zuidoost-Europa, bestaande uit het zuidelijkste deel van het Balkanschiereiland en een groot aantal eilanden. De grootste eilanden zijn Kreta, Euboea (Evia), Lesbos en Rodos.

Het grenst aan Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije. Voor het overige is het vasteland van Griekenland omgeven door de Middellandse Zee, de Ionische Zee en de Egeïsche Zee.

Sinds 1974 is Griekenland een republiek en sinds 1981 een lid van de Europese Unie.

Griekenland is vooral bekend door zijn geschiedenis en zijn vooraanstaande rol in de klassieke oudheid. In het Oude Griekenland is de democratie als staatsvorm tot ontplooiing gekomen. Ook het theater en de filosofie werden er geboren. De Ilias en de Odyssee zijn de oudst bekende en bewaard gebleven literaire werken van de Griekse letterkunde, en behoren tot Griekse mythologie.

Vanouds zijn in de Griekse economie de scheepvaart en het toerisme belangrijke factoren. De Griekse reders bezitten de grootste vloot ter wereld, ongeveer 18% van de wereldcapaciteit.

Toeristische trekpleisters zijn de vele bezienswaardigheden uit het verleden, de eilanden en de vele stranden. Enkele beroemde bezienswaardigheden in Griekenland zijn de Akropolis van Athene of de archeologische plaats Delphi.

Het keuken is er typisch mediterraans en raki is de nationale alcohol.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Griekenland nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Loes Bos
Loes Bos

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?