• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Senegal

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Senegal controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Senegal met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Senegal en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Senegal waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Senegal

Senegal, officieel de Republiek Senegal, is een land in Afrika dat grenst aan Mali, Guinee, Guinee-Bissau, Gambia en Mauritanië. De rivier de Sénégal vormt de grens tussen Senegal en Mauritanië.
Vanaf de 15e eeuw concurreerden Portugal, de Nederlanden en Engeland om handel in het gebied van huidig Senegal. De eerste Franse handelspost werd er in 1624 gesticht. Vanaf 1677 bezat Frankrijk op het eiland Gorée voor de kust bij nu Dakar een belangrijk vertrekpunt voor de slavenhandel. In de jaren 1850 breidde Frankrijk zijn invloed uit op het vasteland van Senegal, en stichtte er in 1854 een kolonie, later Frans territorium of protectoraat genoemd. Deze werd in 1890 hernoemd tot de kolonie Frans-Soedan.

Senegal werd op 20 augustus 1960 formeel onafhankelijk door zich terug te trekken uit de amper één maand eerder van Frankrijk onafhankelijk geworden Mali Federatie.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Senegal nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Jan de Vries
Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.