• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Guinee

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Guinee controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Guinee met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Guinee en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Guinee waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Guinee

Guinee (Republiek Guinee), voormalig Frans-Guinee en soms Guinee-Conakry genoemd is grondwettelijk een presidentiële republiek in West-Afrika, gelegen aan de Atlantische Oceaan. Het land grenst aan de Ivoorkust, Guinee-Bissau, LiberiaMaliSenegal en Sierra Leone. De hoofdstad is Conakry.

Guinee was tot 1958 een Franse kolonie, en is nu een van de minst ontwikkelde landen ter wereld. De economie drijft hoofdzakelijk op tropische landbouw, visvangst en mijnbouw.

Guinee is het tweede productieland voor bauxiet (een mineraal dat een belangrijk erts van aluminium vormt) met bijna de helft van ’s werelds bauxietreserves. Verder wordt er in de mijnbouw ook ijzererts, goud en diamanten gedolven.

De bauxietproductie is vrijwel geheel in particuliere handen en 85% van de opbrengst gaat naar buitenlandse maatschappijen.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Guinee nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Jan de Vries
Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.