• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Gambia

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Gambia controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Gambia met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Gambia en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Gambia waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Gambia

Gambia, officieel de Republiek Gambia, is een land in Afrika dat grenst aan Senegal en de Atlantische Oceaan. Het land bestaat uit een tamelijk smalle strook langs de Gambia-rivier. Gambia is zo’n 250 kilometer lang en slechts enige tientallen kilometers breed.

De economie van Gambia behoort tot de aller zwakste in de wereld. Het inkomen per hoofd van de bevolking was in 1999 $1.030 per jaar (ter vergelijking: in Nederland is dit $23.100). De Gambiaanse economie is voornamelijk een agrarische. Belangrijkste exportproducten vormen nog steeds pinda’s en pindaproducten als pindaolie en veevoer.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Gambia nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Loes Bos
Loes Bos

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?