Kredietcheck Westelijke Sahara

Kredietrapport bedrijven buitenland, Creditsafe

Dit buitenlandskredietrapport vertrekt door Creditsafe Nederland is onze voordeligste buitenlandskredietrapport. Het is een volledig kredietrapport waarmee u een inzicht krijgt in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf in het buitenland. Zo kunt u zien tot welk bedrag in...

19,9549,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Westelijke Sahara controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Westelijke Sahara met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Westelijke Sahara en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts €49,95 (tarieven) een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Westelijke Sahara waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Westelijke Sahara

De Westelijke Sahara is een gebied in Noord-Afrika, tussen MarokkoAlgerije en Mauritanië. De Atlantische Oceaan ligt ten westen van de Westelijke Sahara en de Canarische Eilanden liggen ten noordwesten van de oceaankust van het gebied. De Westelijke Sahara is een woestijngebied met rotsachtig en zandig oppervlak.

Van 1884 tot 1975 was het gebied een kolonie van Spanje onder de naam Spaanse Sahara. Sindsdien is de status van het gebied omstreden.

Marokko annexeerde (het grootste gedeelte van) de Westelijke Sahara in de periode 1976-1979, maar dit stuitte op internationaal verzet. Op 27 februari 1976 werd met steun van Algerije de “Arabische Democratische Republiek Sahara” (ADRS) uitgeroepen als een onafhankelijke staat. De ADRS (oftewel Polisario) regeert een klein deel van Westelijke Sahara maar claimt wel het hele gebied. Het grootste gedeelte van het gebied wordt bestuurd door Marokko als de Zuidelijke Provincies; ongeveer één vijfde van de oppervlakte is in handen van het Polisario, die het zijn ‘vrije zone’ noemt.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Westelijke Sahara nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Vraag hieronder uw kredietrapport aan. Het kredietrapport over uw zakenpartner uit Westelijke Sahara ontvangt u 24 uur per dag binnen 5 minuten na bestelling in uw mailbox.