• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Algerije

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Algerije controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Algerije met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Algerije en vraag meteen een kredietrapport aan. U kunt een kredietrapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Algerije waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Algerije

Algerije ligt tussen Marokko en Tunesië, deze landen vormen samen de Maghreb. In het zuiden van Algerije grenst van west naar oost de Westelijke Sahara, Mauritanië, Mali, Niger en Libië. De Middellandse Zee is de noordgrens van Algerije.

De hoofdstad en tevens de grootste stad van Algerije is de stad Algiers. De meeste mensen in Algerije wonen in de brede, bergachtige kuststrook. In het zuiden van Algerije ligt een deel van de noordelijke woestijn Sahara. De meest voorkomende godsdienst van Algerije is de islam echter een klein percentage van de bevolking is christen. Algerije is lid van de Arabische Liga. Op 5 juli 1962 werd Algerije onafhankelijk van Frankrijk. Algerije is sinds het uiteenvallen van Soedan (9 juli 2011) het grootste land van het continent Afrika.

De economie in Algerije is zeer sterk afhankelijk van de productie van aardolie en aardgas. Het is de belangrijkste bron van inkomsten voor het land, het grootste exportproduct en levert een majeure bijdrage aan de inkomsten van de overheid. Sinds 2006 is het bruto binnenlands product (BBP) met zo’n 50% gestegen van USD 117 miljard naar USD 165 miljard, circa USD 4.000 per hoofd van de bevolking, in 2010. Algerije heeft een structureel een groot overschot op de handelsbalans, nauwelijks buitenlandse schulden en hoge financiële reserves.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Algerije nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Jan de Vries
Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.