• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Libië

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Libië controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Libië met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Libië en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Libië waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Libië

Libië, officieel de Staat Libië is een land in Noord-Afrika met een oppervlakte van 1.759.540 km² en 6.541.948 (2016) inwoners, grotendeels van Arabische en in mindere mate Berberse afkomst. De hoofdstad is Tripoli. Het land ligt aan de Middellandse Zee en behoort grotendeels tot de Sahara.

Hoewel de geschiedenis van het gebied dat tegenwoordig Libië heet, teruggaat tot de prehistorie, ontstond het land pas in 1912.

Voor de opstand in 2011 (Arabische lente)stond Libië als hoogst genoteerde Afrikaanse land op de index van de menselijke ontwikkeling van de Verenigde Naties en had, mede dankzij de grote olieproductie van het land, ook een van de hoogste bbp’s van het continent.

De economie van Libië is zeer sterk afhankelijk van de productie van aardolie en aardgas. Libië heeft een structureel overschot op de handelsbalans dankzij de export van olie; in 2010 was dit overschot ruim 16 miljard dollar. In 2016 slonk het overschot naar 1,1 miljard dollar.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Libië nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Gerrit Schorrel
Gerrit Schorrel

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.