• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Israël

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Israël controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Israël met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Israël en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Israël waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Israël

Israël (Staat Israël) bevindt zich in het Midden-Oosten. Aangrenzend zijn Egypte, Jordanië, Libanon, Syrië en de Palestijnse Gebieden (Palestina).

Israël is een vrij jong land, en bestaat pas sinds 1948. Israël heeft geen volledige scheiding van godsdienst en staat, en ook geen grondwet. Het is het enige land ter wereld met een Joodse bevolkingsmeerderheid en beschikt over een van de hoogste levensstandaard in het Midden-Oosten.

Zijn agrarische en industriële sectoren zijn belangrijk en is het op technologische gebied hoog ontwikkeld. Het land beschikt ook over een grote hoeveelheid aardgas.

De hoofdstad Jeruzalem is een heilige stad.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Israël nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Henk van Vliet
Henk van Vliet

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?