• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Palestina

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Palestina controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Palestina met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Palestina en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Palestina waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Palestina

Palestina (Staat Palestina) is een land in het Midden-Oosten en bestaat uit twee gebieden: de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever. Voorheen werd het de Palestijnse Gebieden genoemd.

De Gazastrook grenst aan Israël en Egypte. De Westelijke Jordaanoever (inclusief Oost-Jeruzalem) grenst aan Israël en in het oosten aan Jordanië.

Palestina wordt door 136 van de 193 lidstaten van de Verenigde Naties erkend (sinds september 2015), echter nog niet door de meeste westerse landen en niet door Israël. Israël heeft in 1967 een groot deel van het grondgebied van Palestina bezet en behoudt deze sindsdien onder militaire controle.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Palestina nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Jan de Vries
Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.