• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Egypte

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Egypte controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Egypte met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Egypte en vraag meteen een kredietrapport aan. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Egypte waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Egypte

Egypte (Arabische Republiek Egypte) is een staat in het noordoosten van Afrika en het zuidwesten van Azië. Het land omvat ook het schiereiland Sinaï, welke geografisch bij Azië wordt gerekend. Door deze locatie wordt het meestal toegerekend bij het Midden-Oosten. Egypte grenst aan de Middellandse Zee in het noorden, Israël in het noordoosten, de Rode Zee in het oosten, Soedan in het zuiden en Libië in het westen. Het land heeft daarnaast ook nog een grensovergang met de Gazastrook.

Van de Egyptische bevolking woont het overgrote deel in de vruchtbare omgeving van de Nijl, die ook wel de ‘levensader van Egypte’ wordt genoemd. Hoewel de Nijlvallei en -delta slechts ongeveer 5,5 procent van de totale oppervlakte omvatten, woont hier bijna de gehele bevolking en bevinden zich er de grote steden, zoals Caïro, de hoofdstad en grootste stad, en Alexandrië. Grote delen van de rest van het land worden bedekt door woestijnen als de Sahara.

De economie in Egypte is een van de meest gediversifieerde van het Midden-Oosten. In 2009 had Egypte een BNP van 216,8 miljard dollar tegen de officiële wisselkoers. Wat neerkomt op een koopkrachtbasis van 500,9 miljard dollar. Dit is 6.200 dollar per inwoner op jaarbasis.

Egypte staat bekend om zijn mummies en piramides. De piramide van Cheops is het enige nog bestaand monument op de lijst van de Zeven Wereldwonderen (van de antieke wereld).

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Egypte nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Gerrit Schorrel
Gerrit Schorrel

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.