• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Groenland (DK)

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Groenland controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Groenland met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Groenland en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan.U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Groenland waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Groenland

Groenland is een autonoom gebied binnen het Koninkrijk Denemarken, gelegen tussen de Noordelijke IJszee en de Atlantische Oceaan, ten oosten van de Canadese Arctische Eilanden. Het land wordt, op een aantal kleinere eilanden na, nagenoeg volledig gevormd door één groot eiland dat ook Groenland heet.

Hoewel het geografisch een deel is van het continent Noord-Amerika, wordt Groenland politiek en cultureel geassocieerd met Europa (vanwege de historische banden met Denemarken en Noorwegen).

Groenland werd een Deense kolonie in 1814, na eeuwen onder de heerschappij van Denemarken-Noorwegen. Met de Grondwet van Denemarken van 1953 werd Groenland een integraal deel van Denemarken. Hierop volgde een periode van culturele assimilatie (‘danisering’). In 1979 verleende Denemarken zelfbestuur aan Groenland. Dit houdt in dat Groenland niet deel is van de Europese Unie.

Groenland is ’s werelds grootste eiland (Australië en Antarctica zijn weliswaar groter, maar worden als continenten gezien en niet als eilanden).

Groenland is het dunstbevolkte afhankelijke gebied of land van de wereld doordat 85% van het land is bedekt met een ijslaag van maximaal 3 km dikte. Alleen de kuststrook van 15–150 km breed, vooral in het zuiden en westen, is bewoonbaar.

De Groenlandse economie leunt voornamelijk op de visvangst, de jacht, de schapenteelt en het toerisme.

Groenland dankt zijn naam aan de Noor Erik de Rode. Hij vond het land en noemde het ‘Groenland’ ondanks het feit dat het voor een groot deel door ijs werd bedekt. Volgens de verhalen gaf hij het land deze naam, omdat hij dacht dat het waarschijnlijk wel andere kolonisten zou aantrekken als het een gunstige naam had.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Groenland nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Loes Bos
Loes Bos

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?