• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Australië

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Australië controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Australië met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Australië en vraag meteen een kredietrapport aan. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Australië waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Australië

Australië (Gemenebest Australië) is een land bestaande uit het Australische vasteland en een groot aantal eilanden in de Indische en Grote Oceaan, zoals Tasmanië. Het is het grootste land dat in zijn geheel op het zuidelijk halfrond ligt.

Australië ligt ten noordwesten van Nieuw-Zeeland en ten zuiden van IndonesiëOost-Timor en Papoea-Nieuw-Guinea. Het land is het op vijf na grootste land ter wereld naar oppervlakte en is het kleinste continent. Het wordt door sommigen ook beschouwd als het grootste bestaande eiland.

Het tegenwoordige Australië is een federale parlementaire democratie en een constitutionele monarchie met als staatshoofd koningin Elizabeth II (een Commonwealth realm).

Australië heeft een vrijemarkteconomie, die wordt gedomineerd door de dienstensector zoals meest westerse landen. Verder is de Australische mijnbouw over het hele continent verspreid gezien het land is rijk aan ertsen , dit is van groot belang is voor de export.

De oorspronkelijke bewoners waren de Aboriginals, en de kangoeroe is het bekendste dier uit Australië.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Australië nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Wilt u een kredietrapport voor een ander Australisch gebied? Dit kunt u alleen via onze contactformulier bestellen. De prijs is op aanvraag en u ontvangt uw kredietrapport binnen twee werkdagen. Om welke gebieden gaat het? Christmaseiland, de Cocoseilanden en Norfolk.

Henk van Vliet
Henk van Vliet

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?