• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck de Cocoseilanden (AU)

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in de Cocoseilanden controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit de Cocoseilanden met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit de Cocoseilanden en vraag meteen een kredietrapport aan. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in de Cocoseilandenwaar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over de Cocoseilanden

De Cocoseilanden zijn twee atollen ten zuidwesten van het eiland Java (Indonesië) in de Indische Oceaan, halverwege tussen Australië en Sri Lanka. De Cocoseilanden bevinden zich in Oceanië en dienen niet verward te worden met Cocoseiland, nabij Costa Rica.

De twee atollen vormen samen een extern territorium van Australië. Ze worden ook wel de Keelingeilanden genoemd naar de Britse kapitein William Keeling, die ze in 1609 heeft ontdekt.

De groep bestaat uit 27 eilanden. De zes voornaamste eilanden zijn West Island, South Island, Home Island, Direction Island, Horsburgh Island en vormen samen het atol der Zuid-Keelingeilanden. Het atol North Keeling is een heel eind noordelijker gelegen.

Alleen West Island en Home Island zijn bewoond.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan de Cocoseilanden nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Henk van Vliet
Henk van Vliet

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?