• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Oost-Timor

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Oost-Timor controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Oost-Timor met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Oost-Timor en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Oost-Timor waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Oost-Timor

De Democratische Republiek Oost-Timor of Timor-Leste is een eilandstaat in Zuidoost-Azië en grenst op het eiland Timor met Indonesië.

Vóór de erkenning van onafhankelijkheid op 20 mei 2002 was Oost-Timor 24 jaar lang met harde hand bezet door Indonesië. Oost-Timor heeft op economisch gebied zwaar te lijden gehad onder de onafhankelijkheidsstrijd. Het is een van de armste landen ter wereld en de werkloosheid zou er 50% bedragen.

Hoewel Oost-Timor toeristische potentie heeft, is het door onrust in de regio vrijwel non-existent. Ook vindt er piraterij plaats in de zee rond Timor.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Oost-Timor nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Jan de Vries
Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.