• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Denemarken

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid Deens bedrijf controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van Deense bedrijven met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Denemarken en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het Deense bedrijf waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Denemarken

Financiële en andere diensten, de handel en de vervoerssector zijn belangrijk voor de economie van het land. De koopkracht per hoofd van de bevolking was in 2005 de op vijf na hoogste ter wereld. Denemarken produceert veel windturbines en richt zich veel op windenergie, het land is wereldleider op dit gebied. Ook het toerisme is een belangrijke industrie. Verder is de landbouwsector een belangrijk onderdeel van de Deense economie. Het inwoneraantal is de afgelopen jaren minimaal gegroeid.

Denemarken is in het bezit van twee autonome gebieden, Groenland en de Faeröer.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Denemarken nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Henk van Vliet
Henk van Vliet

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?