• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck de Faeröer (DK)

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in de Faeröer controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit de Faeröer met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit de Faeröer en vraag meteen een kredietrapport aan. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in de Faeröer waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over de Faeröer

De Faeröer is een eilandengroep, gelegen in de noordelijke Atlantische Oceaan in de driehoek SchotlandNoorwegenIJsland. De archipel van 18 eilanden vormt een autonoom gebied binnen het Koninkrijk Denemarken. De Faeröer behoren niet tot het grondgebied van de Europese Unie door hun status.

De Faeröer zijn vroeger voornamelijk vanuit Noorwegen bevolkt. Toen Noorwegen zelf een gebiedsdeel van Denemarken werd, kwamen de Faeröer eveneens onder de Deense kroon. Toen Noorwegen onder Zweeds bestuur kwam bleven de Faeröer Deens. In 1948 kregen de eilanden verregaand zelfbestuur.

De naam Faeröer komt waarschijnlijk van ‘schapeneilanden’ (Deens: får betekent schaap; øer eilanden).

De vissers van de Faeröer zijn berucht vanwege de Grindadráp, de traditionele griendenjacht. Hierbij worden scholen grienden, kleinere walvisachtigen, bijeengedreven en gedood voor hun vlees en blubber, hetgeen voor de buitenwereld een controversiële bezigheid is.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan de Faeröer nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Henk van Vliet
Henk van Vliet

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?