• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Cyprus

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Cyprus controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Cyprus met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Cyprus en vraag meteen een kredietrapport aan. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Cyprus waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Cyprus

Cyprus (Republiek Cyprus) is gelegen op het gelijknamige eiland in het oosten van de Middellandse Zee, de dichts bijliggende landen zijn Turkije en Syrië.

Cyprus behoort geografisch gezien tot het Midden-Oosten / Azië, maar om politieke en culturele redenen wordt het eerder tot Europa gerekend. Cyprus is sinds 2004 lid van de Europese Unie.

In 1974 werd het noordelijk deel van het eiland bezet door Turkije, sinds 1983 noemt dit deel zich de Turkse Republiek Noord-Cyprus. Het eiland is daarmee bestuurlijk in tweeën gedeeld. Noord-Cyprus wordt echter alleen door Turkije erkend, wat doet dat het afhankelijk is van Turkije. Dit betekend dat er een groot verschil in welvaart is tussen het noorden en het zuiden van het eiland.

De belangrijke sectoren voor het economie zijn toerisme, de dienstensector, vastgoed en de export van agrarische producten.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Cyprus nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Jan de Vries
Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.