• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Slovenië

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Slovenië controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Slovenië met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Slovenië en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Slovenië waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Slovenië

Slovenië (Republiek Slovenië) is een land in Midden-Europa en lid van de Europese Unie sinds 2004. Het wordt begrensd door OostenrijkItaliëKroatië en Hongarije. Ook heeft het land een korte Adriatische kust. Het land is klein, dichtbebost en bergachtig.

Slovenië werd een soevereine staat in 1991 toen het niet meer deel was van Joegoslavië.

De economie van Slovenië was van alle economieën van de nieuwe EU-lidstaten in 2004 de welvarendste. Doordat Slovenië een open economie heeft zijn de prestaties van de Sloveense economie afhankelijk van de economische prestaties van zijn belangrijkste handelspartners.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Slovenië nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Loes Bos
Loes Bos

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?