Kredietcheck Slovenië

Kredietrapport bedrijven buitenland, Creditsafe

Dit buitenlandskredietrapport vertrekt door Creditsafe Nederland is onze voordeligste buitenlandskredietrapport. Het is een volledig kredietrapport waarmee u een inzicht krijgt in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf in het buitenland. Zo kunt u zien tot welk bedrag in...

19,9549,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Slovenië controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Slovenië met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Slovenië en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts €34,95 (tarieven) een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Slovenië waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Slovenië

Slovenië (Republiek Slovenië) is een land in Midden-Europa en lid van de Europese Unie sinds 2004. Het wordt begrensd door OostenrijkItaliëKroatië en Hongarije. Ook heeft het land een korte Adriatische kust. Het land is klein, dichtbebost en bergachtig.

Slovenië werd een soevereine staat in 1991 toen het niet meer deel was van Joegoslavië.

De economie van Slovenië was van alle economieën van de nieuwe EU-lidstaten in 2004 de welvarendste. Doordat Slovenië een open economie heeft zijn de prestaties van de Sloveense economie afhankelijk van de economische prestaties van zijn belangrijkste handelspartners.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Slovenië nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Vraag hieronder uw kredietrapport aan. Het kredietrapport over uw zakenpartner uit Slovenië ontvangt u 24 uur per dag binnen 5 minuten na bestelling in uw mailbox.