Kredietcheck Nieuw-Caledonië (FR)

Kredietrapport bedrijven buitenland, Creditsafe

Dit buitenlandskredietrapport vertrekt door Creditsafe Nederland is onze voordeligste buitenlandskredietrapport. Het is een volledig kredietrapport waarmee u een inzicht krijgt in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf in het buitenland. Zo kunt u zien tot welk bedrag in...

19,9549,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Nieuw-Caledonië controleren met een kredietcheck

Een kredietrapport van een bedrijf uit Nieuw-Caledonië kunt u alleen via ons contactformulier bestellen. U ontvangt uw kredietrapport binnen twee werkdagen.

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Nieuw-Caledonië met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Nieuw-Caledonië en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. Prijs op aanvraag (tarieven). U kunt een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Nieuw-Caledonië waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Nieuw-Caledonië

Nieuw-Caledonië is een Frans overzees gebiedsdeel in Oceanië. De archipel ligt in de Stille Oceaan ten oosten van Australië, ten zuiden van Vanuatu, ten westen van Fiji en ten noorden van Nieuw-Zeeland.

Het bestaat uit het hoofdeiland, dat ook Nieuw-Caledonië wordt genoemd, de Loyaliteitseilanden, waarvan Maré, Lifou en Ouvéa de belangrijkste zijn, en een aantal kleinere eilanden.

Nieuw-Caledonië is een overzees gebiedsdeel met een speciaal statuut als gevolg van de Overeenkomst van Nouméa uit 1998. Hierin werd besloten om in een overgangsperiode van vijftien jaar alle bevoegdheden van de Franse staat over te hevelen naar Nieuw-Caledonië, met uitzondering van justitie, defensie, veiligheid en muntzaken. Na afloop van deze periode, ten laatste in 2019, zal er een referendum worden gehouden over onafhankelijkheid van Nieuw-Caledonië.

Op het hoofdeiland Nieuw-Caledonië liggen grote nikkelreserves. De productie en export van nikkel levert een belangrijke bijdrage aan de economie van het eiland en bijna alle buitenlandse valuta wordt verdiend met de nikkelexport.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Nieuw-Caledonië nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Vraag hieronder uw kredietrapport aan. Het kredietrapport over uw zakenpartner uit Nieuw-Caledonië ontvangt u binnen 2 werkdagen na bestelling in uw mailbox.