• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Moldavië

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Moldavië controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Moldavië met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Moldavië en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan.U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Moldavië waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Moldavië

Moldavië (Republiek Moldavië) is een binnenlandstaat in Oost-Europa begrensd door Roemenië en Oekraïne. Het grootste deel van Moldavië ligt tussen de rivieren de Proet in het westen en Dnjestr in het oosten. De hoofdstad is Chisinau. De hoofdtaal is Roemeens.

Het land geldt als een van de armste landen in Europa en behoorde tot 1991 tot de Sovjet-Unie. De dienstensector is het grootste van degene die van economische belang zijn.  Toeristisch gezien zijn ze het minst bezochten land van Europa.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Moldavië nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Loes Bos
Loes Bos

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?