• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Frans-Guyana (FR)

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Frans-Guyana controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Frans-Guyana met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Frans-Guyana en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Frans-Guyana waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Frans-Guyana

Frans-Guyana is een Frans overzees departement aan de noordkust van Zuid-Amerika. Het grenst in het westen aan Suriname en wordt verder omsloten door Brazilië.

Tussen de rivieren de Litani en de Marowini ligt een gebied dat wordt betwist door Frans-Guyana en Suriname.

Het is het grootste gebied van de Europese Unie buiten Europa. Op 1 januari 2002 is ook in Frans-Guyana de euro als munteenheid ingevoerd.

Bij Kourou ligt de lanceerbasis Centre Spatial Guyanais van de ESA, het Europese ruimtevaartproject. Vanaf deze locatie worden de Ariane-raketten gelanceerd. Het 3de Infanterie Regiment (3REI) van het Franse Vreemdelingenlegioen staat in voor de verdediging van de basis en bewaking van de grenzen.

Voor een lange periode werd Frans-Guyana gebruikt als strafkolonie door Frankrijk. De meeste bekende was degene gevestigd op Duivelseiland.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Frans-Guyana nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Loes Bos
Loes Bos

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?