Arabic Chinese (Simplified) Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  • Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck de Bahama’s

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in de Bahama’s controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit de Bahama’s met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit de Bahama’s en vraag meteen een kredietrapport  aan. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in de Bahama’s waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over de Bahama’s

Het Gemenebest van de Bahama’s is een onafhankelijk, Engelstalig land in het Caraïbisch gebied.

De Bahama’s bestaan uit een archipel van 700 eilanden, die zich bevindt in de Atlantische Oceaan, ten oosten van de Amerikaanse staat Florida, ten noorden van Cuba en Haïti, en ten westen van de Britse Turks- en Caicoseilanden.

Van alle eilanden zijn er slechts 30 à 40 bewoond. Het grootste eiland is Andros op ongeveer 180 kilometer ten zuidoosten van Florida. De Bimini-eilanden liggen ten noordwesten ervan. Ten noorden ligt Grand Bahama met de op één na grootste stad: Freeport.

De onderwaterwereld van de Bahama’s staat bekend om zijn rijkdom aan grote roofvissen. Er is ook nog geen sprake van grootschalige industriële verontreiniging van het zeewater.

Het toerisme is het belangrijkste onderdeel van de Bahamaanse economie. Verder zijn het bankensector en landbouw aanwezig.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan de Bahama’snodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Gerrit Schorrel
Gerrit Schorrel

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.