• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Haïti

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Haïti controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Haïti met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Haïti en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Haïti waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Haïti

Haïti (Republiek Haïti)  is een eilandstaat in de Caraïbische Zee. De republiek omvat het westelijke deel van het eiland Hispaniola en een aantal kleinere eilanden. Het ligt oostelijk van Cuba en deelt een landgrens met de Dominicaanse Republiek. De hoofdstad is Port-au-Prince.

Na een periode als kolonie, werd Haïti in 1804 onafhankelijk  na de Haïtiaanse Revolutie (tevens de enige succesvolle slavenopstand in bekende geschiedenis). Haïti was daarmee het eerste onafhankelijke land in Latijns-Amerika en het eerste postkoloniale zwarte land ter wereld.

Haïti is een van de armste landen op aarde, zeker het armste op het westelijk halfrond. Door langdurig geweld, onrust en natuurrampen kent het land nauwelijks enige economische ontwikkeling. Er heerst een zeer hoge werkloosheid van rond de 70% en ongeveer 80% van de bevolking leeft beneden de armoedegrens.

Het merendeel van de bevolking dat werk heeft is werkzaam in de landbouw, er is maar weinig industrie. Het eens bloeiende toerisme is door de onrust in het land bijna niet meer aanwezig.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Haïti nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Loes Bos
Loes Bos

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?