• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Antigua en Barbuda

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Antigua en Barbuda controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Antigua en Barbuda met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Antigua en Barbuda en vraag meteen een kredietrapport aan. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Antigua en Barbuda waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Antigua en Barbuda

Antigua en Barbuda is een eilandstaat in het oostelijk deel van de Caraïbische Zee bestaande uit de eilanden Antigua, Barbuda en het onbewoonde Redonda. Naast deze horen er nog enkele eilandjes en rotspunten erbij. De eilanden behoren tot de Kleine Antillen, in dit geval de zogeheten Bovenwindse Eilanden.

Ten zuiden van Antigua en Barbuda bevindt zich het Franse eiland Guadeloupe, in het zuidwesten het Britse Montserrat, in het westen Saint Kitts en Nevis en in het noordwesten het Franse territorium Saint-Barthélemy.

De meeste inwoners wonen in Saint John’s, de grootste stad van Antigua en tevens de hoofdstad van Antigua en Barbuda. In 2017 werd Barbuda zwaar getroffen door een orkaan, hierdoor werd Barbuda de facto onbewoonbaar.  Hierdoor werd de volledige bevolking van het eiland (zo’n 1700 bewoners) geëvacueerd naar het naburige Antigua en woont er (tijdelijk?) voor het eerst in 300 jaar geen mens meer op Barbuda.

Antigua en Barbuda is sinds 1981 lid van het Brits Gemenebest met Elizabeth II als symbolisch staatshoofd.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Antigua en Barbuda nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Henk van Vliet
Henk van Vliet

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?