• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Åland (FI)

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Åland controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Åland met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Åland en vraag meteen een kredietrapport aan. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Åland waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Åland

Åland is een Finse regio met verregaande autonomie. Het gebied valt samen met de gelijknamige eilandengroep de Ålandseilanden in de Archipelzee, halverwege Zweden en Finland. Åland heeft maar één klein stukje grens op land: op het onbewoonde eilandje Märket, dat voor de helft Zweeds grondgebied is.

Åland is geheel Zweedstalig, het Zweeds is de enige officiële taal en communicatie met de Finse overheid geschiedt in het Zweeds. De provincie is gedemilitariseerd en de bewoners hoeven niet te voldoen aan de Finse dienstplicht. Åland heeft een autonome regering en een eigen parlement en is lid van de Noordse Raad.

De drie belangrijkste pijlers onder de economie van Åland zijn scheepvaart, handel en toerisme. Een sterk opkomende industrie is de windenergieproductie.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Åland nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Mariska de Jager
Mariska de Jager

Meer weten over je bestelling? Ik help je graag verder.