Kredietcheck Zweden

Kredietrapport bedrijven buitenland, Creditsafe

Dit buitenlandskredietrapport vertrekt door Creditsafe Nederland is onze voordeligste buitenlandskredietrapport. Het is een volledig kredietrapport waarmee u een inzicht krijgt in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf in het buitenland. Zo kunt u zien tot welk bedrag in...

24,95

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) vertrekt door: Kredietrapportaanvragen.nl is buiten ons recherche kredietrapport het aller beste kredietrapport om buitenlandse bedrijven te checken. Ons kredietrapport geeft een zeer nauwkeurig beeld van de kredietwaardigheid en de structuur van het bedrijf, zusterbedrijven, gedeponeerde balans,...

39,00

Kredietwaardigheid Zweeds bedrijf controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van Zweedse bedrijven met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Zweden en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 39,00 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het Zweedse bedrijf waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Zweden

IKEA en H&M, merken die waarschijnlijk iedereen wel kent en waar Zweden onder andere om bekend staat. Ook de houtproductie en de Zweedse ontwerpen zijn belangrijk voor de Zweedse economie. Zweden behoort tot de welvarendste landen van de wereld, de inkomens zijn er hoog en er zijn goede sociale zekerheden. Bijna 90% van de bedrijven is in particuliere handen, waarbij de technische sector goed is voor ongeveer 50% van de productie en export. De landbouw is goed voor 2% van het BBP en voor 1% van de werkgelegenheid. Zweden betaalt nog steeds met de Zweedse kroon en dus niet met de euro. Een groot gedeelte van de bevolking is hier op tegen.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Zweden nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.