• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Zweden

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid Zweeds bedrijf controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van Zweedse bedrijven met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Zweden en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het Zweedse bedrijf waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Zweden

IKEA en H&M, merken die waarschijnlijk iedereen wel kent en waar Zweden onder andere om bekend staat. Ook de houtproductie en de Zweedse ontwerpen zijn belangrijk voor de Zweedse economie. Zweden behoort tot de welvarendste landen van de wereld, de inkomens zijn er hoog en er zijn goede sociale zekerheden. Bijna 90% van de bedrijven is in particuliere handen, waarbij de technische sector goed is voor ongeveer 50% van de productie en export. De landbouw is goed voor 2% van het BBP en voor 1% van de werkgelegenheid. Zweden betaalt nog steeds met de Zweedse kroon en dus niet met de euro. Een groot gedeelte van de bevolking is hier op tegen.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Zweden nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Henk van Vliet
Henk van Vliet

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?