Waarom maken MKB bedrijven nog zo weinig gebruik van kredietrapporten?

Nederlands persoon waarvan u een Personen kredietrapporten wenst te ontvangen (alleen aanvraagbaar door bedrijven)
U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed

Personen kredietrapportx

Personen kredietrapport (NL)€ 2,95

Powered by EDR

De kredietwaardigheid van een persoon (consumenten) is moeilijk van het gezicht af te lezen. Iemand kan veel schulden hebben en toch in een dure auto rijden. Om voor u toch een indicatie van kredietwaardigheid te krijgen, werken wij hierin samen met EDR.

Personen kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

Zijn de belangen groot? Gaat u zaken doen met een persoon waar u meer informatie over wilt hebben? Neemt u een nieuwe medewerker in dienst en wilt u zoveel mogelijk informatie over uw medewerker vergaren? Maak dan gebruik van onze Internet recherche onderzoek kredietrapport voor personen. Een recherche bureau gaat voor u de betreffende persoon na en presenteert dit overzichtelijk voor u in een kredietrapport. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren.

Belangrijk!

Geef indien beschikbaar aanvullende informatie zodat wij een rapport kunnen verstrekken van de juiste persoon.

Bekijk al de tarieven

1
2

Aanvullende informatie ter identificatie van de juiste persoon.

  2
  3
   Bedrijf waarvan u een kredietcheck wenst te ontvangen
   U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed
   1
   2
   3
   OF
   Meer zoekopties
   4

   Maak keuze uit rapportenx

   Basis kredietrapport (NL)€ 6,95

   Powered by Creditsafe

   Door middel van dit Kredietrapport krijgt u inzicht in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Het kredietrapport is vooral gericht op de financiële gesteldheid van een onderneming. (Aanbevolen voor orders tot € 1.000,-)

   Uitgebreid kredietrapport (NL)Meest gekozen14,95 9,95

   Powered by Graydon

   Dit is het meest nauwkeurige kredietrapport van Nederland. Het geeft uitgebreide informatie over de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Meer dan 12.500 bronnen geraadpleegd. (Aanbevolen voor orders van € 1.000,- tot € 10.000,-)

   Uitgebreid kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

   Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

   Zijn de belangen heel groot? Maak dan gebruik van onze Internet onderzoek kredietrapport. Het bestaat uit kredietinformatie van ons meest uitgebreide kredietrapport (Graydon) gecombineerd met diepgaandere informatie handmatig verzorgt door rechercheurs. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren. (Aanbevolen voor orders boven de € 10.000)

   Bekijk al de tarieven

    De meeste bedrijven die enige omvang hebben checken hun klanten op kredietwaardigheid voordat ze zaken gaan doen. Logisch, want elk bedrijf wil na de levering van het product of de verrichting van de dienst betaald worden. Helaas blijkt tijdige betaling in de praktijk niet altijd vanzelfsprekend. Als een ondernemer ergens wakker van ligt, dan zijn het vaak zijn debiteuren. Goede debiteuren zijn dus van groot belang.

    Vraag een gemiddeld mkb’er of een zzp’er en ze zullen vaak niet weten wat een kredietrapport is. “Kun je een bedrijf checken of ze instaat zijn om jouw rekening te kunnen gaan betalen? Dat wist ik niet,”  zeggen ze dan. Of ze weten het wel, maar vinden het veel te duur: “Dat kost mij duizenden euro’s per jaar.”

    Voor deze groep is er inmiddels een oplossing. Namelijk Kredietrapportaanvragen.nl de website waar u per stuk online 24/7 kredietrapporten (powered by Graydon en Creditsafe) kunt bestellen. U betaalt slechts 6,95 euro per kredietrapport, dus geen duur abonnement met de bijbehorende verplichtingen. Uw kredietrapport ontvangt u na bestelling binnen 5 minuten in uw e-mail en op uw account kunt u uw kredietrapport altijd weer terug vinden.

    Waarom handig?

    • Slecht 6,96 euro per stuk.
     Uniek! Normaal gesproken betaalt u zelfs in abonnementsvorm veel meer.
    • Per stuk (geen abonnement).
     Kredietrapportaanvragen.nl houdt niet van abonnementen, want dit betekent meestal dat u te veel betaalt in verhouding tot wat u nodig heeft
    • Extra korting bij bestellen met tegoed.
     Eenvoudig bestellen met een kredietrapporttegoed via uw account op Kredietrapportaanvragen.nl. Dit betekent snel bestellen zonder per stuk af te rekenen.
    • Bedrijven in Europa.
     Kredietrapportaanvragen.nl breidt zich snel uit, met op dit moment kredietrapporten uit 11 Europese landen. Dit aantal wordt uiteraard uitgebreid.

    Heeft u vragen of tips? Neem gerust contact met ons op.