• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

De voordelen van kredietrapportaanvragen.nl

30-03-2017

Voordelen kredietrapportaanvragen.nl

Kredietrapportaanvragen.nl is een innovator in de kredietinformatiemarkt. Wij spelen in op de hedendaagse behoeften van de klanten. Wij merkten dat klanten tegenwoordig behoefte hebben aan flexibiliteit en transparantie voor een scherpe prijs. Wij bieden dit aan!

Kredietrapportaanvragen koopt kredietrapporten groot in bij kredietrapportverstrekkers als Graydon en Creditsafe. Verder werken wij alleen online waardoor de vaste kosten laag zijn. Dit samen zorgt ervoor dat wij flexibiel, transparant en goedkoop zijn voor de klant!

Kredietrapporten per stuk kopen

In tegenstelling tot de grote kredietrapportverstrekkers bieden wij kredietrapporten per stuk aan. Wij vinden dat het aanbieden van kredietrapporten via een abonnement een achterhaald concept is. Zeker omdat de resterende kredietrapporten aan het einde van de jaarperiode komt te vervallen. Dit zorgt er altijd voor dat de klant teveel geld betaald voor een kredietrapport.

Goedkope prijs

Zoals eerder vermeld kopen wij de kredietrapporten heel groot in. Op deze manier kunnen wij de kredietrapporten voor een lage prijs aan u aanbieden. Voor ons voordeligste kredietrapport betaald u slechts €6,95.

Kredietrapporten gelijk beschikbaar

Wanneer u bij ons online een kredietrapport besteld ontvangt u deze binnen vijf minuten na betaling in uw e-mail. Met deze snelle service zorgen wij ervoor dat u het kredietrapport gelijk beschikbaar hebt wanneer u dat ook nodig heeft.

Betalen via een tegoed

Bij ons kunt u betalen via een tegoed. Op deze manier ontvangt u niet voor elk rapport een factuur. Alleen na aanschaf van een tegoed krijgt u een factuur. Vervolgens kunt u altijd uw tegoed gebruiken om kredietrapporten te betalen. Het tegoed is onbeperkt houdbaar, er is geen minimale afname en u heeft altijd de mogelijkheid uw tegoed terug te storten naar uw bank.

Bestel ook uw kredietrapporten via Kredietrapportaanvragen.nl

Terug naar het overzicht
Jan de Vries
Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.