Verslechterde betaalgedrag in het bedrijfsleven.

Nederlands persoon waarvan u een Personen kredietrapporten wenst te ontvangen (alleen aanvraagbaar door bedrijven)
U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed

Personen kredietrapportx

Personen kredietrapport (NL)€ 2,95

Powered by EDR

De kredietwaardigheid van een persoon (consumenten) is moeilijk van het gezicht af te lezen. Iemand kan veel schulden hebben en toch in een dure auto rijden. Om voor u toch een indicatie van kredietwaardigheid te krijgen, werken wij hierin samen met EDR.

Personen kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

Zijn de belangen groot? Gaat u zaken doen met een persoon waar u meer informatie over wilt hebben? Neemt u een nieuwe medewerker in dienst en wilt u zoveel mogelijk informatie over uw medewerker vergaren? Maak dan gebruik van onze Internet recherche onderzoek kredietrapport voor personen. Een recherche bureau gaat voor u de betreffende persoon na en presenteert dit overzichtelijk voor u in een kredietrapport. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren.

Belangrijk!

Geef indien beschikbaar aanvullende informatie zodat wij een rapport kunnen verstrekken van de juiste persoon.

Bekijk al de tarieven

1
2

Aanvullende informatie ter identificatie van de juiste persoon.

  2
  3
   Bedrijf waarvan u een kredietcheck wenst te ontvangen
   U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed
   1
   2
   3
   OF
   Meer zoekopties
   4

   Maak keuze uit rapportenx

   Basis kredietrapport (NL)€ 6,95

   Powered by Creditsafe

   Door middel van dit Kredietrapport krijgt u inzicht in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Het kredietrapport is vooral gericht op de financiële gesteldheid van een onderneming. (Aanbevolen voor orders tot € 1.000,-)

   Uitgebreid kredietrapport (NL)Meest gekozen€ 14,95

   Powered by Graydon

   Dit is het meest nauwkeurige kredietrapport van Nederland. Het geeft uitgebreide informatie over de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Meer dan 12.500 bronnen geraadpleegd. (Aanbevolen voor orders van € 1.000,- tot € 10.000,-)

   Uitgebreid kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

   Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

   Zijn de belangen heel groot? Maak dan gebruik van onze Internet onderzoek kredietrapport. Het bestaat uit kredietinformatie van ons meest uitgebreide kredietrapport (Graydon) gecombineerd met diepgaandere informatie handmatig verzorgt door rechercheurs. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren. (Aanbevolen voor orders boven de € 10.000)

   Bekijk al de tarieven

    Betaaltermijn

    De factuur uitbetaling aan midden- en kleinbedrijven is in het laatste jaar verslechterd, terwijl in 2017 juist een strengere wetgeving en afspraken die de betaaltermijnen naar beneden moesten halen zijn ingevoerd.

    Mkb’ers moeten gemiddeld juist langer op betaling wachten dan een jaar geleden. Het duurt nu gebruikelijk 43 dagen voor het geld op de bankrekening staat, 2 dagen langer dan in het laatste jaar, volgens een onderzoek van Betaalme.nu*

    Wetgeving
    In juli vorig jaar is wettelijk bepaald dat grote bedrijven geen langere betaaltermijnen dan zestig dagen voor hun leveranciers uit het mkb mogen hanteren. Maar verbetering van betaalgedrag is er niet van gekomen: terwijl grote bedrijven met hun mkb-leveranciers betaaltermijnen hebben afgesproken van normaliter 35 dagen, komt de betaling nu regelmatig pas na 43 dagen binnen. Behalve bovengenoemde betalingstermijn is ook de betalingsbereidheid achteruit gegaan. Waar vorig jaar 15 procent van de ondernemers contact moesten opnemen met hun afnemers over de betaling van facturen, is dat dit jaar verdubbeld naar 30 procent. Wel krijgen mkb-ondernemers vaker het verzoek om korting op de factuur te geven in ruil voor snelle betaling. Het gaat dan om een gewogen gemiddelde korting van 5% om twee weken sneller betaald te worden.

    Risico’s
    Eén op de vijf mkb-ondernemers wordt regelmatig gevraagd om een langere betalingstermijn dan wenselijk te accepteren, en langer dan wettelijk toegestaan. De helft daarvan zegt daarmee akkoord te gaan, maar verstandig is dat niet. Het maakt hen kwetsbaarder voor tegenslag: door langere betaaltermijnen te accepteren, lopen ze het risico sneller in de problemen te komen als de economische groei afzwakt. Toch maken weinig mkb’ers bezwaar tegen een langere betalingstermijn, ondanks dat ze aangeven dat het nadelig is voor hun inkomsten en voor hun liquiditeit.

    Wilt u zelf zo’n situatie vermijden? Maak dan gebruik van een kredietrapport om de betrouwbaarheid van uw klant te controleren. Dit kan eenvoudig op Kredietrapportaanvragen.nl vanaf slechts 6,95 euro per stuk.

    Is de betalingstermijn van een aantal facturen reeds verlopen? Het is mogelijk om gratis uw facturen ter incasso bij ons aan te leveren via ons incasso formulier:

    https://www.kredietrapportaanvragen.nl/incasso-formulier/

    * Het onderzoek is uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau DirectResearch in opdracht van Betaalme.nu