Nieuw: Kredietrapport tegoed!

Kredietrapport tegoed

Nieuw: Kredietrapport tegoed!

Per stuk een kredietrapport bestellen heeft grote voordelen ten opzichte van een abonnement. U betaalt nooit teveel en u hoeft de eind datum van uw abonnement niet in de gaten te houden. Nadeel is dat u bij meerdere bestellingen ook meerdere facturen van ons ontvangt. Om toch de voordelen van bestellen per stuk te hebben zonder het nadeel dat u meerdere facturen van ons ontvangt, hebben
de afgelopen maanden hard gewerkt en het voor u mogelijkheid gemaakt om een Kredietrapport tegoed in uw account te bestellen.

U kunt dit tegoed bestellen en afrekenen (ook achteraf per factuur), vanuit uw eigen account. Heeft u eenmaal een tegoed dan bestelt u middels 1 druk op de knop een kredietrapport en hoeft u niet meer af te rekenen. Wel zo snel.

Maakt u geen gebruik meer van Kredietrapportaanvragen en heeft u nog Kredietrapport tegoed over. Neem dan contact met ons op en wij storten het overgebleven Kredietrapport tegoed terug op uw bankrekening.

Voordelen Kredietrapport tegoed:

  • Geen aparte factuur en betaling bij iedere bestelling.
  • Duidelijk overzicht van uw tegoed.
  • Tegoed is onbeperkt houdbaar.
  • Extra korting.

Wij zijn heel blij met deze nieuwe verbetering van Kredietrapportaanvragen.nl. Heeft u tips of opmerkingen over onze dienst dan horen wij het uiteraard graag. Wij willen onze graag verbeteren.

Ook geïnteresseerd in een tegoed? Maak eenvoudig een account aan.