• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Sint-Helena, Ascension en Tristan da Cunha (VK)

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Sint-Helena, Ascension en/of Tristan da Cunha controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Sint-Helena met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Sint-Helena en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Sint-Helena waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Sint-Helena, Ascension en Tristan da Cunha

Sint-Helena, Ascension en Tristan da Cunha is een Brits eilandterritorium in het zuiden van de Atlantische Oceaan, ruwweg zo’n 2800 km ten westen van de Afrikaanse kust. Het gebied is economisch volledig afhankelijk van het Verenigd Koninkrijk.

Er zitten grote afstanden tussen de verschillende eilanden. Het belangrijkste eiland, Sint-Helena, ligt circa 1300 km naar het zuidoosten va Ascension. Het schaars bevolkte Tristan da Cunha daarentegen bevindt zich 3730 km naar het zuiden van Ascension.

Sint-Helena is het “hoofdeiland” met de hoofdstad van het territorium, Jamestown. Na de opening van het Suezkanaal heeft Sint-Helena bijna alle strategische waarde verloren. Verder staat het bekend omdat Napoleon Bonaparte op Sint-Helena, in Longwood House, de laatste jaren van zijn leven in ballingschap heeft doorgebracht.

Op het eiland Ascension is een basis van de RAF gevestigd, die ook wordt gebruikt door de US Air Force. De Europese Ruimtevaartorganisatie beschikt er over een volgsysteem voor raketten en de NASA heeft een telescoop om ruimteschroot in de gaten te houden. Voor een bezoek aan het eiland is schriftelijke toestemming nodig.

Tristan da Cunha noemt zich het meest afgelegen bewoonde eiland ter wereld. Het is onderdeel van een archipel met dezelfde naam waartoe onder meer ook nog enkele onbewoonde eilanden behoren: Gough, Inaccessible en de Nightingale-eilanden.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Sint-Helena nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Loes Bos
Loes Bos

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?