• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Puerto Rico (VS)

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Puerto Rico controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Puerto Rico met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Puerto Rico en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Puerto Rico waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Puerto Rico

Puerto Rico, formeel een vrijstaat van de Verenigde Staten, is gelegen in het oostelijk deel van de Caribische Zee. Het maakt deel uit van de Grote Antillen, en ligt oostelijk van de Dominicaanse Republiek en ten westen van de Maagdeneilanden. De Puerto Ricaanse archipel bestaat uit het hoofdeiland Puerto Rico en diverse kleinere eilanden.

Puerto Ricanen zijn burgers van de Verenigde Staten en gerechtigd om zonder visum overal in de Verenigde Staten te wonen maar ze worden niet vertegenwoordigd in het Amerikaanse Congres en mogen niet stemmen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

In 2012  diende het parlement van Puerto Rico een officieel verzoek in om toe te treden als 51e staat van de Verenigde Staten. Dit ligt binnen de VS wel gevoelig aangezien Puerto Rico dan de eerste Spaanstalige staat zou worden.

In 2015 werd bekend dat Puerto Rico niet in staat was om de staatsschulden terug te betalen.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Puerto Rico nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Mariska de Jager
Mariska de Jager

Meer weten over je bestelling? Ik help je graag verder.