• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Portugal

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Portugal controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Portugal met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Portugal en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Portugal waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Portugal

Portugal (Portugese Republiek) is een land in het uiterste zuidwesten van Europa. Het grenst aan Spanje, het enige buurland, en aan de Atlantische Oceaan. Ook behoren de Azoren en Madeira, twee eilandengroepen, tot Portugal.

Hoewel Portugal tot de armste landen van Europa behoort, is het een ontwikkeld land. Maar met een leerplicht tot maar 14 jaar, maakt het dat een groot gedeelte van de bevolking laag opgeleid is.

Belangrijke sectoren zijn landbouw, visserij en toerisme.

Staatkundig is het land een parlementaire republiek. Portugal is sinds 1986 lid van de Europese Unie.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Portugal nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Jan de Vries
Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.