• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck de Pitcairneilanden (VK)

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in de Pitcairneilanden controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit de Pitcairneilanden met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit de Pitcairneilanden en vraag meteen een kredietrapport aan. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in de Pitcairneilanden waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over de Pitcairneilanden

De Pitcairneilanden zijn een groep van vijf eilanden halverwege het Paaseiland en Tahiti waarvan alleen het hoofdeiland Pitcairn bewoond is. De eilandengroep ligt in de zuidelijke Grote Oceaan aan het oosteinde van de Polynesische eilanden, wat het onderdeel maakt van Oceanië.

De eilanden vormen een overzees gebiedsdeel onder soevereiniteit van het Verenigd Koninkrijk en zijn het enige Britse territorium in die regio.

Het is een van de meest afgelegen plaatsen ter wereld, 5300 kilometer van het dichtstbijzijnde vasteland. Zo’n driemaal per jaar stopt er een schip op weg van Nieuw-Zeeland naar het Panamakanaal om goederen af te leveren die een half jaar ervoor zijn besteld. Er is geen vliegveld aanwezig.

De eilanden zijn vooral bekend door het feit dat de originele inwoners opvarenden waren van HMAV Bounty die waren gaan muiten tegen hun gezagvoerder.

In 2016 telden de Pitcairneilanden 54 inwoners en dus is het het land met de minste inwoners ter wereld.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan de Pitcairneilanden nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Jan de Vries
Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.